Menu

Despre noi

Suntem o companie ce comercializează și distribuie piese auto de calitate superioară. Indiferent de specificațiile tehnice ale mașinii, furnizăm piese auto pentru orice buzunar, deoarece ne interesează cum se simt clienții noștri. Suntem la curent cu noile tehnologii din domeniul auto și punem, în acest fel, și clientul în legătură cu noile modele de mașini ce apar pe piață.

Distribuim, oriunde în țară, piese auto de înaltă calitate și asigurăm servicii de transport ireproșabile. Magazinul nostru de piese online încearcă să găsească un echilibru între prețuri ieftine și produse de calitate, deoarece știm ce importanță are mașina dumneavoastră.

Make Auto Parts a luat naștere din dorința de a susține pasionații de automobile. Compania noastră este fundamentată pe câteva valori, precum profesionalismul, onestitatea și respectul față de client. Oferim servicii ireproșabile, în acord cu noile tendințe din domeniul automobilelor. Vă susținem în alegerile pe care le faceți și vă încurajăm să puneți întrebări și să luați decizii în cunoștință de cauză, de aceea oferim descrieri cât mai acurate ale pieselor pe care le comercializăm, așa încât, la final, să luați cea mai înțeleaptă decizie.

Compania Make Auto Parts vă susține în călătoria dumneavoastră cu entuziasm și dăruire. Indiferent că e vorba despre confort, siguranță, funcționalitate sau design și indiferent de model sau caracteristici, mașina dumneavoastră are prioritate pentru noi.